Toernooicoördinator jeugd

Voor de jeugd is er bij SV Den Hoorn niet alleen de gebruikelijke competitie waar de jongens en meiden lekker kunnen voetballen, maar organiseert de club ook extra toernooien waaraan ze deel kunnen nemen. En die toernooien zijn juist die extra’s die het nog leuker maken om bij ons te voetballen.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we per direct op zoek naar een toernooicoördinator. Iemand die enthousiast is, goed kan plannen en organiseren, prima contacten kan onderhouden en  natuurlijk enige affiniteit met SV Den Hoorn heeft. Maar ook een aantal uurtjes per week zijn/haar tijd hieraan kan besteden. Dit hoeft niet alleen, want de toernooicommissie heeft nog 2 leden die hun bijdrage daaraan leveren.

Wat doet de toernooicoördinator zoal?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Jan van Beek (vrijwilligerscoordinator@svdenhoorn.nl of tel. 06 25 450316)