Technisch jeugdcoördinator C/D

We zijn op zoek naar een enthousiaste coördinator voor de C- en D-jeugd. Samen met het hoofd jeugdopleiding en de andere jeugdcoördinatoren proberen we zo de jeugd een goede basis en techniek te geven bij het voetbal.

Wat doet de technisch jeugdcoördinator?

De technisch coördinatoren vormen de spil om de jeugd binnen onze club goed te laten meedraaien in het voetbal. Ze hebben contact met de leiders en trainers en ook met de hoofden Jeugdopleidingen.  Natuurlijk hebben ze ook enig inzicht in het voetbalspel zelf. We zijn dus op zoek naar enthousiaste mensen, die weten wat voetballen is, affiniteit met SV Den Hoorn hebben en goed zijn in het aansporen en stimuleren van anderen.

Bent u nieuwsgierig naar de taken van technisch jeugdcoördinator, klikt u dan op de onderstaande link voor een profielschets.

Indien u nadere informatie wilt hebben naar aanleiding van deze openstelling, neem dan contact op met Fred Grens – fredgrens@hotmail.com, Rob Hoefnagel – rob194@gmail.com of Jan van Beek (vrijwilligerscoordinator@svdenhoorn.nl of tel. 06 25 450316)