Gastheer/ – vrouw op zaterdag

Als de jeugd op zaterdag voetbalt, ontvangen we altijd veel bezoekende clubs. Soms weten ze niet precies in welke kleedkamer ze moeten zijn, op welk veld ze moeten zijn en wordt er nog wel eens om een pleister of ijs-pakking gevraagd. De scheidsrechters worden ontvangen en doorverwezen naar de wedstrijd die ze gaan fluiten. Ook zorgen we voor limonade om de jongens en meiden de ergste dorst te laten lessen.

Kortom, veel drukte en gezelligheid en om een praatje hoeft u niet verlegen te zitten. Wilt u alles in goede banen leiden en bent u een paar uurtjes vrij? Dan hopen wij u als gastheer of gastvrouw op de zaterdagochtend of – middag bij ons te zien.

Tijden (1 x per 4 weken):

Van 9.00 – 13.00 uur en/of

Van 13.00 – 17.00 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Jan van Beek (vrijwilligerscoordinator@svdenhoorn.nl of tel. 06 25 450316)