Spreker Andy vd Meijde

Evenement vindt plaats op 07 October 2016

Uitnodiging sponsoravond 7 oktober: “Geen Genade”: Andy van der Meijde en Thijs Slegers

Beste sponsor,

Het nieuwe seizoen is alweer in volle gang en ook de eerste sponsoravond staat gepland. Op 7 oktober ben je van harte welkom vanaf 19.45 uur voor een avond “Geen Genade”, verzorgd door oud profvoetballer Andy van der Meijde en journalist Thijs Slegers.

Programma:

20:00u.             Inloop en welkom
20:30u.             Geen Genade – Andy van der Meijde en Thijs Slegers.
22.30u.             De derde helft

Geen Genade
Met zijn bestsellerbiografie “Geen Genade”, waarvan inmiddels maar liefst 140.000 exemplaren zijn verkocht, keerde  ex-international Andy van der Meijde terug in de schijnwerpers. De voormalig voetballer van Ajax, Internazionale, Everton, PSV, WKE en Oranje verraste Nederland met zijn bizarre belevenissen als profvoetballer en de openheid waarmee hij zijn avonturen openbaarde. Zijn humor en ongecompliceerde blik op het leven bezorgden hem een tweede carrière. Van der Meijde werd een veelgevraagd BN-er, enkel en alleen door zichzelf te blijven. Als realityster weten hij en zijn vrouw Melisa wekelijks honderdduizenden Nederlanders aan zich te binden. Van der Meijde is een unieke persoonlijkheid met een meer dan boeiend levensverhaal.

De avond wordt georganiseerd door de sponsorcommissie in samenwerking met koffieleverancier Miko. Geïnteresseerden kunnen direct in contact treden met Miko op deze avond om te kijken naar een mogelijke samenwerking. Verder kunnen businessclub leden, bordsponsors en club van 100 leden in gesprek met de sponsorcommissie over een upgrade van hun pakket. Sponsors mogen een collega, familielid, vriend of buurman meenemen die geïnteresseerd is om iets extra’s te doen voor de club.

Wil je bij deze gezellig avond aanwezig zijn? Meld je aan voor 4 oktober bij activiteiten@svdenhoorn.nl  of bij Yvonne: 06-22532002.

Graag tot 7 oktober,

Namens de Sponsorcommissie van S.V. Den Hoorn en Miko