Informatie avond F-jeugd (JO9-jeugd)

Evenement vindt plaats op 22 August 2016

Beste ouders,
Uw zoon/dochter voetbalt komend seizoen bij ons in de F jeugd, we gaan op maandag 22 augustus weer van start!
De training voor de F3 t/m F 10 start op maandag om 17 uur en wordt het gehele jaar verzorgd door Movella. Wij verzoeken u om te zorgen dat de kinderen 5 min voor aanvang aanwezig zijn. De spelers van de F1/F2 zijn reeds gestart met trainen en die training is om 18 uur.
Op 22 augustus vind vanaf 20 uur in de kantine van onze club de info avond plaats voor de F ouders. Op deze avond maakt u kennis met de andere ouders in het team, krijgt u informatie hoe alles gaat rondom de wedstrijden en kunt u afspraken maken over fluiten/leiden/trainen.
Voor een goede start van het seizoen is het van belang dat u aanwezig bent!
Wij verzoeken dan ook dat van elke speler minimaal 1 betrokken ouder/verzorger aanwezig is.
Als laatste vragen wij nog u aandacht voor het volgende:
Er zijn nog een aantal F teams zonder trainer/leider, dit dient uiterlijk maandag 22-8 wel ingevuld te zijn! Zonder leider geen wedstrijden en zonder trainer kan er niet getraind worden! Mocht u willen leiden/trainen dan krijgt u vanuit de club ondersteuning ! Voetbalkennis is dus niet noodzakelijk!  Schroom niet om u aan te melden ! Tenslotte maken we de vereniging met zijn alle!
Met vriendelijke groet,
Robin Persoon