Sponsoravond met Sjaak Zonneveld en Sierd de Vos

Evenement vindt plaats op 13 October 2017

Beste sponsor,

Het nieuwe seizoen is alweer in volle gang en ook de eerste sponsoravond staat gepland. Op vrijdag 13 oktober ben je van harte welkom vanaf 19.30 uur voor een inhoudelijke en gezellige avond. We verwelkomen oud bestuurslid en schrijver Sjaak Zonneveld en sportcommentator Sierd de Vos die inmiddels de status cultheld mag dragen.

Programma:

19:30 uur          Inloop en welkom
20:00 uur          Spreker 1: Sjaak Zonneveld
Spreker 2:         Sierd de Vos
22.00 uur          De derde helft

Sjaak Zonneveld
Sjaak Zonneveld bezocht meer dan zestig landen. Maar noem hem geen landenverzamelaar of wereldreiziger. Sjaak is een moderne pensionado. Met enige regelmaat neemt hij een tussenpensioen. En dan gaat hij reizen. Of leren kitesurfen. Of hij schrijft een boek. Want je dromen uitstellen tot je 65ste, je 67ste of misschien wel je tot je 71ste is niet verstandig. En dat is ook niet meer van deze tijd. Sjaak is directeur van Bright Pensioen en auteur van het boek ‘Het nieuwe werken aan je pensioen’. Daarnaast heeft Sjaak zijn hele jeugd en lang daarna gevoetbald bij S.V. Den Hoorn. Sjaak vertelt deze avond over zijn boek en dat de huidige manier van pensioenopbouw helemaal niet logisch is. Een informatief verhaal met mooie anekdotes.

Sierd de Vos

Sierd ‘Koekoek’ de Vos is met afstand de meest kleurrijke en originele voetbal- en sportcommentator van Nederland. Ofschoon hij al bijna veertig jaar meeloopt in het wereldje, lijkt zijn populariteit alleen maar toe te nemen. Al zijn er ook Sierd de Vos-haters. Want je bent voor hem of tegen hem, een tussenweg bestaat niet. Hoe dan ook, met ‘El Sierd’ is het ‘never a dull moment’ tijdens voetbalwedstrijden. Hij verrijkt de bagage van de kijker met restauranttips, anekdotes en zinloze details. Maar is ook een specialist in het monteren van aparte filmpjes met humoristische en/of serieuze inslag. Werkt tegenwoordig ook voor Ziggo Sport/Sport 1 en bereikt daarmee een groot publiek. Was voorheen verslaggever bij onder meer NOS Studio Sport, NOS Langs de Lijn, RTL7, Talpa en zo ongeveer alle traditionele omroepen. Vertelt deze avond net zo smakelijk en gepassioneerd als voor tv.

Wil je bij deze sponsoravond aanwezig zijn? Meld je aan voor 6 oktober bij actviteiten@svdenhoorn.nl of bij Yvonne: 06-22532002. Geef aub aan of je met 1 of 2 personen wilt komen. Het is mogelijk nieuwe leden te introduceren. Wil je iemand meenemen geef dat even aan bij Yvonne.

Graag tot 13 oktober,

Sponsorcommissie van S.V. Den Hoorn