Coördinator scheidsrechters

Iedere week speelt onze jeugd op onze sportvelden zo’n 25 à 30 wedstrijden. Dat kan natuurlijk niet zonder scheidsrechters en deze commissie probeert zoveel mogelijk scheidsrechters in te plannen.

Nu zijn we op zoek naar een coördinator. Natuurlijk kunnen dat ook 2 coördinatoren zijn die deze taak op zich willen nemen. De wekelijkse tijdsbesteding voor deze functie ligt tussen de 2 à 4 uur per week.  Voetbalkennis is niet noodzakelijk; het gaat om het inplannen en organiseren van scheidsrechters. U hoeft dus zelf ook niet persé scheidsrechter te zijn. De commissie kent nog 4 leden, die jonge/nieuwe scheidsrechters begeleiden.

Wat zijn o.a. de taken van de coördinator?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Jan van Beek (vrijwilligerscoordinator@svdenhoorn.nl of tel. 06 25 450316)