Speculaaspoppenactie een groot succes!

Geplaatst op 8 December Wed door Bernd Meijer

Hallo allemaal,De Speculaaspoppen actie van dit jaar is wederom een groot succes geweest.In totaal zijn er 8320 stuks verkocht. Mooi om te vermelden is dat eengrote bestelling van het Reinier de Graaf gasthuis er mede voor heeftgezorgd dat we tot dit aanzienlijke aantal zijn gekomen. Dank hiervoor!

Zoals jullie misschien weten wordt de opbrengst van de actie dit jaar gebruikt voor de aanschaf van een buitenbar op de wedstrijddagen. Doordat het eerste elftal ook op zaterdag gaat spelen, verwachten we een hoop drukte bij de bar op de zaterdagen. De bar in de kantine kan dan ontlast worden door een buitenbar te creëren.

We willen alle sponsors, leden en overige belangstellenden nogmaals bedanken
voor het bestellen van de speculaaspoppen en daarmee onze prachtige club eenmooie ondersteuning geven voor het realiseren van de plannen.

Tot volgend jaar!Mark HalbeJeanine van GeestJohn KleijwegSpeculaaspoppen Commissie SV Den Hoorn