Teqball tafel bij SV Den Hoorn dankzij provincie Zuid Holland

Geplaatst op 9 November Tue door Monique Schulte

Jullie hebben ‘m vast allemaal al gezien en misschien zelfs ook al bespeeld. Onze nieuwe Teqball tafel. Midden op het grasveldje bij de ingang van ons sportpark staat sinds een kort een mooie voetbaltafel die door iedereen gebruikt kan worden om met een gewone voetbal 1:1 of 2:2 te spelen. De spelregels staan op de binnenkant van het raam bij de ontvangstruimte. Leuk om met elkaar aan je techniek te werken en lekker te bespelen voor of na je wedstrijd, training of gewoon tussendoor.

Subsidie van Team Sportservice Zuid Holland

We danken deze mooie TEQ ball tafel aan de provincie Zuid-Holland via Team Sportservice Zuid-Holland, die subsidie voor initiatieven op sport en recreatie heeft aangeboden voor o.a. kleinschalige initiatieven. De provincie wil sport en recreatie voor iedereen in Zuid-Holland mogelijk maken. Door de coronacrisis is dat extra belangrijk, omdat sporten in verenigingsverband minder mogelijk was en mede daardoor mensen minder zijn gaan bewegen. Met deze subsidies worden mogelijkheden geschapen voor fysieke maatregelen om de buitenruimte beweegvriendelijker te maken en aantrekkelijker om te recreëren.

Net als padel is Teqball dynamisch, toegankelijk en complementair aan de meest beoefende sporten in Nederland zoals voetbal, tennis en volleybal. Teqball is daarmee een hippe en toegankelijke verrijking van de bewegingswereld van kinderen. Zie ook de link vooor meer uitleg over Teqball. https://www.youtube.com/watch?v=HG25k7kJxUI.