Bardienst verplicht voor alle leden én ouders en verzorgers!

Geplaatst op 1 November Mon door Monique Schulte

Waarschijnlijk ga jij wekelijks vooraf of na afloop van een wedstrijd graag naar de kantine en bestelt daar gezellig met je vrienden, vriendinnen of andere ouders een hapje of een drankje bij de mensen achter de bar. Deze mensen zijn allemaal vrijwilligers en vinden het ook fijn als zij een keer aan de andere kant mogen staan. Daar is dus hulp bij nodig.

Eind augustus heb ik op deze plek op de website al de wens uitgesproken dat iedereen die maar op één of ander manier betrokken is bij onze prachtige vereniging, ofwel lid, ofwel ouder of verzorger van een kind of anderszins betrokken af en toe de handen uit de mouwen wil gaan steken bij de organisatie van onze club. We zijn namelijk samen een vereniging met rechten en plichten (ja, die horen er ook bij) en de tijd is gekomen om iedereen te verplichten daar nu een steentje aan bij te dragen. Omdat de bardiensten niet meer gaan met de huidige vrijwilligersgroep gaan we daarnaast ook alle elftallen een paar keer per jaar indelen voor een bardienst. Zodat we altijd de kantine open kunnen houden en iedereen gezellig met elkaar kan blijven doen wat we altijd deden, in de kantine napraten met een hapje en een drankje.

Barschema

Er is een barschema opgesteld waarbij per elftal (jeugd) 4 ouders/verzorgers worden gevraagd een bepaald tijdblok achter de bar te staan. De seniorenelftallen leveren uiteraard zelf de mensen uit hun team. Dit schema wordt via de leiders en aanvoerders verspreidt. Het is van belang dat jijzelf met 3 andere ouders of teamgenoten afspreekt wie er komt. Dat is helemaal aan jullie. Als je maar komt!

Bij de tennis, de hockey en de handbal is dit al gemeengoed dus kom nu niet dat je er niet aan mee wil werken want ook wij zijn een vereniging waar het hard nodig is dat iedereen meedoet en niet alleen meeprofiteert. Wees niet bang dat je niet weet hoe het achter de bar werkt want zelfs uw voorzitter heeft het geleerd en spreekt uit ervaring: het is echt niet moeilijk maar vooral erg leuk om te doen.

Hartelijk bedankt namens de ±1.300 leden van deze beste club van de regio; SV Den Hoorn.

P.S. mocht je hier iets afwijkends van vinden dan ben ik graag bereid om daar met je over te praten. Zie mail en telefoonnummer onder mijn naam. Zo niet dan verwacht ik dat we ons allemaal aan deze afspraak gaan houden. Heel veel dank daarvoor.

Frank van Mil
Voorzitter SV Den Hoorn
voorzitter@svdenhoorn.nl
mobiel: 06-19118403