SV Den Hoorn verlengt contract met Heineken

Geplaatst op 29 October Fri door Monique Schulte

Afgelopen zomer hebben drankenleverancier Heineken en voetbalvereniging SV Den Hoorn hun contract verlengt. De leverancier van het gelijknamige pilsener bier en vele andere bier- en frisdrankenmerken zal ook de komende jaren de exclusieve bierleverancier zijn.

Deze week heeft de contractondertekening een officieel tintje gekregen door op de club een mooie tekensessie te houden onder de prachtige nieuwe parasols van Heineken 0.0 op het Eric R. Sportcomplex in Den Hoorn. Accountmanager Bob van Vlijmen is verheugd met de samenwerking: ‘Wij hebben al jarenlang een heel fijne band met deze vereniging en zijn daarom blij met de verlenging van het contract’. ‘SV Den Hoorn is een vereniging met een fantastische uitstraling en accommodatie en daar verlenen wij ook graag onze naam aan’. Voorzitter Frank van Mil bevestigt deze woorden: ‘We zijn al jaren erg tevreden over Heineken, zowel over de producten als de service. Daarom is het fijn dat we dit kunnen voortzetten’. De ketels in de kelder zijn weer gevuld maar we gaan zeker ook nieuwe producten proberen. Zo hebben wij samen met Heineken het streven om de Heineken 0.0 onder een tap te gaan zetten en op deze manier dit product een boost te geven binnen onze vereniging’.

Accountmanager Bob van Vlijmen van Heineken en voorzitter Frank van Mil van SV Den Hoorn zetten hier hun handtekening onder het contract waarmee ze de samenwerking met elkaar beklinken.