Medewerkers- en vrijwilligersavond SV Den Hoorn groot succes

Geplaatst op 29 October Fri door Monique Schulte

Zaterdag 23 oktober was het weer mogelijk. Meer dan 200 vrijwilligers, medewerkers én enkele sponsoren van onze prachtige club SV Den Hoorn hebben we eindelijk weer eens kunnen trakteren op een sprankelende avond vol vertier, quizen, muziek van DJ Bassie, live show met John Medley en uiteraard een lekker hapje en drankje.

Bij de ingang werden de bezoekers gecontroleerd op de bekende QR code en vanaf 18.00 uur was het buffet geopend. Leverancier Den Burg had er weer een waar feest van gemaakt. Een vak apart hoe ze het altijd voor elkaar krijgen om een smaakvol en exclusief buffet neer te zetten met een zeer uiteenlopend pakket aan keuzes voor elk wat wils.

De ruimte was al vrij vroeg gezellig druk en zodoende konden de aanwezigen na wat te hebben gegeten en gedronken meedoen aan een drietal verschillende onderdelen. Een ‘petje op, petje af’ quiz maar dan met een rode kaart en gele kaart, met vragen over ons cluppie. Degene die het langst blijft staan is de winnaar. Een hitjes bingo met de geweldige presentatie en medewerking van DJ Bassie en een lotenshow waarbij weer leuke prijzen zijn weggegeven. Onze grote dank gaat uit naar onze leading lady Yvonne Ruiterman-Poot voor de organisatie van de avond en het samenstellen van deze vermakelijke quizen.

Tussendoor zette voorzitter Frank van Mil de jubilarissen die de afgelopen 2 jaar 25, 40 of 50 jaar lid zijn geworden in het zonnetje. Daarnaast wordt er ieder jaar een clubtopper gekozen uit de vele fantastische vrijwilligers die we als vereniging rijk zijn. Sinds enkele jaren is de voorzitter van de SV verantwoordelijk voor deze ‘zware taak’. Tot de clubtopper van het jaar is dit keer gekozen Sjaak Holierhoek voor zijn jarenlange, niet aflatende enthousiasme voor zijn bardiensten, de organisatie van de bar en de barcommissie.

De sfeer zat er al vroeg in de avond goed in dankzij het heerlijke draaiwerk van onze huisdj DJ Bassie maar dat werd rond 22.30 uur nog extra vergroot door de komst van special guest star John Medley die de hele kantine in korte tijd aan het swingen kreeg met zijn herkenbare repertoire. En toen er zelfs zeer enthousiaste dames op de hoge bartafels gingen staan dansen was het feest compleet.

Rond 12.00 uur is het feest beëindigd en keerden alle aanwezigen tevreden huiswaarts. Op, naar weer een nieuw mooi vrijwilligersseizoen voor de mooiste en beste club uit de regio: SV Den Hoorn. Dank allemaal voor jullie komst.

Clubtopper van het jaar Sjaak Holierhoek neemt de prijs in ontvangst. Een wisseltrofee met daarop de namen van de winnaars van de afgelopen jaren gemaakt door kunstenaar Willem Doomernik.