Team Westland

Geplaatst op 19 June Sat door Monique Schulte

Afgelopen week is er bij sv Den Hoorn een cheque uitgereikt voor Team Westland.

Het geld is bij elkaar gebracht door vrijwilligers van SV Den Hoorn.

De cheque is uitgereikt door Sjaak Holierook en Monique Schulte aan Huib Zuiderwijk die als deelnemer van Team Westland, in oktober, op de fiets de Tourmalet zal beklimmen.

Een gedeelte van het bedrag is in het “laatste voetbal seizoen” gedoneerd in een ”Team Westland fooienpot” bij de bar.

Daarnaast heeft Huib (EHBO instructeur) reanimatie cursussen gegeven in de kantine van de voetbal voor vrijwilligers.

Deze vrijwilligers hebben als deelnemer aan de reanimatie cursus allemaal een bedrag gesponsord voor Team Westland.

Bij de sv hebben we 2 AED’s hangen, die gebruikt kunnen worden als er een reanimatie is.

Door de reanimatiecursus zijn er op de vereniging (steeds meer) vrijwilligers die kunnen reanimeren en een AED gebruiken als het nodig en wanneer elke seconde telt.

Natuurlijk kan je ook doneren via de site van Team Westland https://www.teamwestland.nl/meedoen/deelnemers-2021/huib-zuiderwijk/

En is het mogelijk aankomende maand om bij de Plus in Den Hoorn je statiegeld bon te doneren voor Team Westland.