Voetbalschool NIRO Legacy maakt overstap naar SV Den Hoorn

Geplaatst op 29 April Thu door Monique Schulte

Transfernieuws. Inkt vloeit. Handtekeningen op papier. En het is officieel: seizoen 2021-2022 start de samenwerking tussen voetbalschool Niro Legacy en SV Den Hoorn. Trainers Robbie Notenboom en Kevin den Os trainen in het nieuwe seizoen op de groene Hoornse velden. Een club die perfect past bij het idee van NIRO Legacy: voetbal is leuk, maar het geeft een kick om nóg beter te worden. ‘En in de nieuwe samenwerking met SV Den Hoorn gaan er echt mooie dingen gebeuren’, zegt Kevin energiek.

Begin 2020. Het sportpark van DHC Delft is een logisch startpunt voor de gloednieuwe voetbalschool van Robbie en Kevin. Beiden oud-spelers van de groen-zwarten. En beiden meer dan 100 wedstrijden in het eerste. En net zoals dat soms gebeurt wanneer je een speler bent, worden zij aangetrokken door de kracht van SV Den Hoorn. Een club, een grote vereniging, die in de breedte top faciliteiten levert en een innovatief karakter heeft. Perfect passend bij de ideeën van NIRO Legacy.

Wat houdt de samenwerking in?
In elkaar de juiste partner zien, dat is één. Daar gestalte aan geven, dat is twee. Mede dankzij de goede gesprekken tussen Robbie, Kevin en SV Den Hoorn Hoofd Jeugd Opleiding Edger Kuntz, staat alles keurig netjes op papier. De tijd om te knallen komt eraan. Dus ben jij helemaal voetbalgek? Wil je graag plezier maken én groeien als speler? Vanaf juli 2021 starten de trainingen. En er staat je wat te wachten. Alle leden van SV Den Hoorn 15% korting op de NIRO-trainingspakketen. SV Den Hoorn trainers mogen kijken hoe NIRO Legacy de trainingen aanpakt. Jeugdleden van SV Den Hoorn mogen stagelopen bij NIRO. Maar ook organiseert Niro Legacy eens per jaar een ‘Gambia week’. ‘Niro heeft ook een voetbalschool in Gambia. Om ze daar te voorzien van goed materiaal voetballen we voor het goede doel en halen we zo voetbalschoenen en schoolspullen op’, vertelt Robbie bevlogen.

Doorgroeien
Voetbal. We houden er allemaal van, omdat het zo’n leuk spel is. Met NIRO Legacy groei je door tot een next-level voetballer. Maar NIRO is er voor jouw ontwikkeling in de breedte. Als gezonde sporter. Als jong persoon. ‘Zo worden de spelers helden, zowel binnen als buiten het veld’, vertelt Kevin enthousiast. En dat sluit naadloos aan op de clubcultuur van S.V. Den Hoorn. Want bij S.V. Den Hoorn ben je natuurlijk een voetballer, maar vooral ook een mens die lid is van een echte vereniging. ‘En juist die uitstraling SV Den Hoorn past perfect bij ons’, sluit Robbie af.