Contributievoorstel seizoen 2021-2022

Geplaatst op 29 April Thu door Monique Schulte

Tijdens de ALV van 23 april j.l. is vooruitlopend op de nieuwe begroting het contributievoorstel voor het komende seizoen 2021-2022 goedgekeurd. Kort gezegd zal de contributie voor de leden komend jaar gelijk blijven.

Korting overige senioren en 7 tegen 7

Er wordt een uitzondering gemaakt voor de ‘overige senioren’ en de spelers van ‘7 tegen 7’ die vanwege het feit dat afgelopen jaar nauwelijks aan trainen en spelen zijn toegekomen een korting wordt toegekend van € 25,- respectievelijk € 17,50. Overige senioren betalen hierdoor € 250,- contributie ipv € 275,- en de 7 tegen 7 spelers betalen € 185,- ipv € 202,50. Bovendien zullen we bij aanvang van het seizoen 50% in rekening brengen. De ander 50% wordt na de winterstop in rekening gebracht mits het seizoen niet door Corona wordt gestopt. In dat geval brengen we de tweede 50% NIET in rekening.

Budget voor BBQ

Daarnaast heeft het bestuur een budget vrijgemaakt voor de organisatie van een BBQ op de club -uiteraard zodra de maatregelen het toestaan- om zo deze leden te bedanken voor hun trouw en loyaliteit in het afgelopen jaar.

Namens bestuur SV den Hoorn
Frank van Mil, voorzitter