Plus van Leeuwen verlengd sponsorcontract!

Geplaatst op 17 March Wed door Bernd Meijer

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is verheugd om te vermelden dat Plus van Leeuwen een nieuw sponsorcontract heeft ondertekend. Hierdoor blijft onze buurtsuper voor de komende drie jaar sponsor van trainingspakken en shirts voor de JO8, JO9, JO10 en JO11.
Extra bijzonder is dat Plus van Leeuwen door de ondertekening voor achtereenvolgend 7e, 8e en 9e jaar sponsor is van onze jeugd!

Plus van Leeuwen
Even naar de plus. Inmiddels is deze zin bij elke Hoorenees een begrip. Iedereen begrijpt dat je dan de dagelijkse boodschappen gaat halen bij de supermarkt in Den Hoorn. De Plus is al vele jaren gevestigd aan de Leeuwenberg in Den Hoorn. Waar vroeger de familie van Velzen de scepter zwaaide is nu Robert van Leeuwen de eigenaar van de supermarkt.
‘Inmiddels ben ik al achttien jaar met veel plezier de eigenaar van de Plusmarkt in ons dorp’, vult Robert aan. ‘De supermarkt onderscheid zich door een ambachtelijke bakkerij in eigen beheer. Hierdoor hebben wij gegarandeerd elke dag verse bakkerijproducten.’

Plus van Leeuwen en SV Den Hoorn
Plus van Leeuwen is zoals eerder aangegeven een zeer trouwe sponsor van onze voetbalvereniging. Robert: ‘Al zeven jaar sponsoren wij de kleding voor een deel van de jeugd. Daarnaast verlenen wij als dorp supermarkt graag onze medewerking aan verschillende jeugdactiviteiten van SV Den Hoorn, zoals jeugdkampen en de recentelijk georganiseerde skillgames.
Het is een ieder bekend dat de Plus graag wil verhuizen naar een grotere locatie in Den Hoorn. ‘De afgelopen jaren is Den Hoorn heel hard gegroeid. Dat kun je zien aan de ledenaantallen bij de SV Den Hoorn, maar zeker ook aan de aantal bezoekers van onze supermarkt’, geeft Robert aan. ‘Ondanks een aantal verbouwingen hebben we meer winkelvloeroppervlak nodig. Hopelijk krijgen wij de mogelijkheid om een ruime nieuwe winkel te openen in ons mooie dorp!’