Nieuw businessclublid: Ruitenburg adviseurs & accountants

Geplaatst op 7 December Mon door Bernd Meijer

Ruitenburg beleeft de belangrijke momenten met ondernemers mee. Samen momenten beleven die er echt toe doen, dat is ons doel. Natuurlijk verzorgen wij als advies- en accountantskantoor de cijfers waarop ondernemers kunnen vertrouwen, en zorgen wij ervoor dat aan alle fiscale verplichtingen wordt voldaan. Maar wij zijn vooral de (mede-) architecten van de belangrijke belevenissen in een ondernemersbestaan. Geen ellenlange rapporten dus, maar duidelijke adviezen in begrijpelijke taal en een adviseur die meedenkt.

Daarnaast motiveren wij onze medewerkers om te sporten en steunen we diverse regionale sportverenigingen en –evenementen. Vooral in de hardloopsport kan je onze naam tegenkomen. Zo zijn we onder andere hoofdsponsor van de Ruitenburg Halve Maassluis, de Ruitenburg Halve Westland en de Ruitenburg Run Maasdijk.

Wij zijn trots dat we vanaf nu ook de belangrijke momenten met JO-16 en JO-17 mogen mee beleven! We hopen dat jullie snel wedstrijden mogen spelen in jullie nieuwe shirts. Tot die tijd wensen we je fijne trainingen en maak veel plezier met elkaar!