Verslag zaterdag 7 november SV Den Hoorn JO10-2 – SV Den Hoorn JO9-2 10-6

Geplaatst op 11 November Wed door Jacky Ruiterman

Vandaag stond er een serieuze tegenstander op het programma. Jongens met wie sommige in de scoorties hebben gespeeld, maar ook veel bekende jongens van een klas hoger van school.

De wedstrijd begon iets later en duurde langer dan normaal, we speelden vandaag 4 x 12 minuten. Kort samengevat, het was vandaag van het begin tot het eind spannend waarbij iedereen tot het uiterste gegaan is. Kansen waren er over en weer. Blunders en uitglijers waren er niet of nauwelijks. Het was aan het begin wennen voor Onder 9 om ineens tegen fysiek sterkere jongens te spelen, maar eigenlijk zaten alle jongens na verloop van tijd prima in de wedstrijd en daardoor werd het ook echt een wedstrijd!

Misschien hebben we vandaag gezien de uitslag (sommige denken 9-6) niet gewonnen, maar gezien het wedstrijdverloop hebben we wel een goed gevoel aan de wedstrijd overgehouden. Alle JO10-2 spelers waren blij maar vooral opgelucht dat ze van het sterke JO9-2 team hebben gewonnen. JO10-2 trainer Wen gaf nog extra complimenten voor de strijdlust en gaf aan dat er goeie en getalenteerde spelers in de JO9 rondlopen. Uiteraard sluiten Ivo en ik ons daar volledig bij aan, “ga zo door jongens!”

Alle spelers van JO9-2 en JO10-2 kunnen maandag trots op school vertellen dat ze een mooie en spannende wedstrijd hebben gespeeld. Kortom, alleen maar winnaars vandaag.

Rik (JO9-2)