Zaterdag 17 oktober JO10

Geplaatst op 19 October Mon door Jacky Ruiterman

Tja, het is ronduit waardeloos dat we de komende weken, en misschien wel langer, geen competitiewedstrijden zullen hebben. Het is ronduit waardeloos dat het corona virus er is en dat het wordt getroffen. MAAR ……. het is fantastisch om te zien dat we op deze zaterdag zoveel fanatieke spelers en trainers in de JO10 hebben. Het is fantastisch dat we zo’n bevlogen hoofdtrainer hebben die wederom 4 fantastische spelvormen hadden uitgedokterd. Het is fantastisch om te zien dat de club de mogelijkheid biedt om lekker te kunnen blijven voetballen. Het is fantastisch om te horen dat de kinderen een leuke ochtend hebben gehad. Het weer was ook fantastisch. Farid, fantastisch dat je zoals de materialen in tip top conditie beschikbaar stelt. Ouders, fantastisch dat jullie de kinderen afgooien en ophalen bij het hek. Joost Schenkeveld, fantastisch dat je 2 zakken fruit voor de JO10 had om uit te delen. Ik heb fantastische Zidane acties gezien. Zelfs een paar fantastische Cruyff moves. Als je een keer een fantastisch spel wil spelen, vraag dan aan je kind hoe je boter, kaas en eieren ook kan spelen. Ik stel voor dat we de komende zaterdagen weer fantastisch gaan maken !!

Iedereen een fantastisch weekend en herfstvakantie gewenst!
Jochem