SPECULAASPOPPEN ACTIE

Geplaatst op 3 October Sat door Bernd Meijer

Hallo allemaal,

Het is weer zover, de jaarlijkse speculaaspoppen actie is weer van start gegaan! Ieder jaar benadert initiatiefnemer John Kleijweg sponsors, ouders en andere betrokkenen over deze leuke actie. De opbrengst van deze actie gaat ieder jaar naar een doel binnen de vereniging. Vorig jaar hebben wij met behulp van de actie een meer dan welkome bijdrage kunnen leveren aan de aankoop van LED verlichting. Op alle velden is de overstap gemaakt van de conventionele verlichting naar de huidige ledverlichting.

Dit jaar zal de actie in het teken staan van de coronacrisis. Allerlei sportverenigingen hebben het momenteel financieel zwaar door corona. Met de huidige maatregelen hebben de clubs wel allerlei kosten, maar niet de opbrengsten. Ook onze club behoort tot de getroffen verenigingen.
Onze voetbalvereniging kan het geld van de speculaaspoppenactie daarom dit jaar meer dan goed gebruiken.

John zal u de komende weken benaderen met de vraag of u nog poppen wilt bestellen. Denk dan niet: ik heb geen bedrijf of ik lust geen speculaas, want u kunt er ook zeker andere mensen mee verblijden. Denk bijvoorbeeld aan verpleegsters in het bejaardentehuis van uw moeder, uw collega’s op het werk, uw werkgever of uw familie. Door de grootte van de pop zal uw gift als een loyaal gebaar worden ontvangen, en dat voor slechts € 5.

Voor extra info: download een bestelformulier bestelformulier losse verkoop 2020 op de website en kom in actie!

Of bestel bij meer dan 12 poppen direct via jjmkleijweg@outlook.com

Alvast bedankt!