Registratieplicht thuiswedstrijden SV Den Hoorn

Geplaatst op 16 September Wed door Jacky Ruiterman

Aanstaande zondag speelt de hoofdmacht om 14.00 uur de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Unitas ‘30. Vanaf dan geldt een registratieplicht voor ALLE bezoekers. Alleen leden, donateurs, sponsors en businessclubleden hebben in eerste instantie toegang tot de wedstrijden. Mochten er zaterdag nog plaatsen over zijn, kunnen overige supporters zich registreren. We staan maximaal 250 toeschouwers op en rond het sportpark toe, dus níet of te laat geregistreerd dan zullen we je helaas de toegang moeten weigeren. Kinderen rekenen we hier niet bij dus zij zijn vrij om te komen zonder registratie (<18 jaar). De registratie en gezondheidscheck is op naam (dus iedereen een eigen formulier) en kun je vanaf donderdagochtend op de website van SV Den Hoorn invullen. Na het volledig invullen ontvang je een mail op het door jou opgegeven email adres. Deze email kun je op de wedstrijddag op je telefoon of uitgeprint meenemen en moet je vervolgens tonen bij de ingang van ons sportpark. Zonder bewijs kunnen we je niet toelaten.

Bestuur en pers
Vertegenwoordigers van het bestuur (max. 3) en van de bezoekende partij (max. 3) en de pers (max 2) zijn in beperkte aantallen welkom in de bestuurskamer, maar dienen zich vooraf aan te melden. Samen houden we Corona eronder!

Algemene regels Eric R. van Dijk Sportpark
• Alle toeschouwer houden anderhalve meter afstand tot elkaar en tot de spelers, tenzij ze uit één huishouden komen.
• Op de tribune geldt dat je moet zitten en alleen op de aangewezen plekken. Niet op de banken waarover een rood-wit lint is gespannen. NIET STAAN!
• De kantine is geopend maar hier geldt dat je moet zitten (max. 70 pers.) en houd rekening met de looplijnen en anderhalve meter afstand.
• Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.
• Je kunt ALLEEN pinnen en contant geld wordt niet geaccepteerd.
• De keuken is niet geopend voor frituur.
• Volg de aanwijzingen van de aanwezige vrijwilligers te allen tijde op.
• Ook na afloop van de wedstrijd gelden dezelfde regels. Op de tribune, in de kantine of op het terras ALLEEN zitten en anderhalve meter uit elkaar.

Hygiëne
• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
• Houd anderhalve meter afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten). Vermijd drukte.
• Was vaak je handen met water en zeep.
• Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Vermijd het aanraken van je gezicht.
• Schud geen handen.