Je energie rekening? Nu een mooie win-win voor jou en de club!

Geplaatst op 21 September Mon door Jacky Ruiterman

Beste leden,

Het seizoen is weer begonnen en daar zijn we ontzettend blij mee! Het zijn lastige tijden en we hopen dan ook dat we dit seizoen wel in z’n geheel kunnen afmaken

We zijn gelukkig een financieel gezonde club maar het afgelopen jaar is best pittig geweest. Hoe fijn zou het zijn als jij onze club ook financiële support kunt geven, zonder dat het je een cent kost…

…bij de actie ‘Energie voor je cluppie’ werken energieleveranciers samen met sportclubs. Medewerkers van ‘Energie voor je cluppie’ doen jou een voorstel voor een lager tarief dan dat je nu betaalt, en als je dat contract afsluit, sponsort de energieleverancier onze club tot wel €125,-euro.

Dus jij lagere energiekosten en onze club een mooi sponsorbedrag! Klinkt als een mooie win-win situatie!

Neem daarom eens contact op met www.energievoorjecluppie.nl ! Het is geheel vrijblijvend en misschien ga je wel enorm besparen!

Op 3 en 10 oktober zullen er adviseurs van energievoorjecluppie op ons complex aanwezig zijn om je op weg te helpen! Zo zijn er genoeg mogelijkheden om te kijken of je kan besparen, tenslotte willen we allemaal wel minder betalen!

Namens het bestuur,

Frank van Mil

Voorzitter

PS. we delen geen gegevens van onze leden met derden, dus ook nu niet. Het initiatief ligt geheel bij jou als clublid.