Corona regels voor bezoekers van SV Den Hoorn

Geplaatst op 16 September Wed door Monique Schulte

Corona regels voor bezoekers van SV Den Hoorn

ALGEMEEN
• Volg de algemene richtlijnen van het RIVM. Voel je je verkouden of hoest je blijf thuis. Iemand uit je huishouden verkouden of met Corona, blijf thuis.
• Was je handen goed en veel en blijf 1,5m uit elkaar (>18 jaar).
• Kom je uit een land waar het RIVM code oranje of rood voor afgeeft wordt je geacht minimaal 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en in alle gevallen NIET naar onze club te komen.
• Volg te allen tijde de instructies van de Corona begeleiders (hesje) op.

WEDSTRIJDEN (ZATERDAG)
• Op wedstrijddagen (zaterdag) zijn er GEEN kleedkamers beschikbaar voor jeugd tot en met JO15 (uitgezonderd selectieteams JO13-1, JO14-1 en JO15-1). Dit geldt voor eigen teams, maar ook voor de tegenstander.
• Kinderen van JO16 en JO17 kunnen in 1 kleedkamer met max. 1 begeleider. De jeugd JO18 en ouder verspreidt zich over 2 kleedkamers.
• Wedstrijdbesprekingen JO18 en ouder mogen niet met 1 team in 1 kleedkamer gehouden worden. Zoek een plekje buiten of op de tribune.
Kom zo laat mogelijk naar het sportpark, neem eigen bidons mee. Er wordt geen limonade geschonken in de rust.
• Geen high fives of handen schudden bij doelpunten of na afloop van de wedstrijd.
• Ook in de dug-out moeten volwassenen op 1,5 m afstand zitten of ga buiten de dug-out staan.
• Op wedstrijddagen zijn supporters welkom maar ook dan geldt, voorkom risico’s en vermijd de drukte. Houd 1,5 m afstand. Mocht je tot een risicogroep behoren kom dan NIET naar het sportpark zodat we het beheersbaar houden.
• Houdt u zich te allen tijde aan de routing op het sportpark en blijf óók in de hal en op de trap minimaal 1,5 m van afstand elkaar.

KANTINE
• In de kantine wordt u een zitplaats toegewezen. Er zijn ±70 zitplaatsen. Kunt u niet zitten dan wordt verwacht dat u naar buiten gaat.
• Tafels mogen in de kantine of op het buitenterras niet worden verplaatst.
• Iedereen die in de kantine gaat zitten wordt gevraagd zich te registreren met naam en telefoonnummer.
• Bestellingen bij de bar zoveel mogelijk voor een groep doen en 1 persoon per bestelling. Wacht op 1,5 m van de ander. U kunt ALLEEN pinnen en NIET met contant geld betalen.
• Op tafel staat ontsmetting en papieren doekjes. Wilt u voor het verlaten van de tafel zelf uw etenswaren en bekers opruimen en de tafel ontsmetten.

Wij rekenen op de medewerking en begrip van iedereen. Alleen dan kunnen we de komende tijd wedstrijden blijven organiseren en daarbij toeschouwers ontvangen. Laten we er met elkaar weer mooie wedstrijddagen van maken!

Bestuur SV Den Hoorn