Corona bij SV Den Hoorn

Geplaatst op 9 September Wed door Jacky Ruiterman

Nu de trainingen en wedstrijden bij onze club weer volop op gang zijn gekomen en iedereen weer lekker aan het voetballen is, is het risico dat er iemand tussen onze leden besmet is met het Corona virus aanwezig. In de afgelopen weken hebben we twee gevallen van Corona besmetting in de jeugd geconstateerd. Het gaat in beide gevallen om een besmetting vanuit het gezin. Gelukkig is het in deze gevallen op tijd geconstateerd en is het testen en ook het informeren via de regionale GGD naar de betrokkenen direct adequaat op gang gekomen. Ook als club hebben wij hier meteen in gehandeld door de betreffende elftallen en begeleiding tijdelijk niet op het sportpark te laten komen en verder de maatregelen van de GGD op te volgen.

Ook wij ontkomen er niet aan. Met zoveel leden, ouders en overige bezoekers op het sportpark blijft het risico bestaan dat er een besmet persoon tussen zit. Daarom willen wij als club blijven hameren op de belangrijkste maatregelen die gelden, overal en voor iedereen:

1. Kom niet naar de club als je verkouden bent of iemand in het gezin dat is (neem geen risico).
  2. Was je handen vaak, ontsmet ze bij de ingang en na toiletbezoek.
  3. Blijf 1,5 m afstand houden.

Vooral de laatste regel; afstand houden (>18 jaar), wordt nog teveel niet opgevolgd. Je doet het niet alleen voor jezelf maar ook voor de ander. Houd afstand en houd je eraan! Houd vol. Dankjewel.

Namens bestuur SV Den Hoorn

Frank van Mil (vz)