Join the club…..

Geplaatst op 31 August Mon door Monique Schulte

Join the club…..
Jij wilt toch óók wel iets doen voor de beste club in de regio? Word vrijwilliger!

Als SV Den Hoorn streven we ernaar om de beste club van de regio te worden. Meer dan 300 vrijwilligers helpen hier ieder jaar aan mee. En dat is hard nodig. We doen het met zijn allen. En zonder vrijwilligers gaat het niet. Maar we zoeken nog meer mensen die zo af en toe eens mee willen helpen. Daarom organiseren we op zaterdag 5 en 12 september van 9 tot 13 uur een vrijwilligersmarkt. Loop even langs bij ons kraampje en laat je informeren.

We zoeken jou?
We zijn in ieder geval op zoek naar iemand of meerdere personen die de vrijwilligerscoördinator of commissie wil vormen. Dit is de spil binnen onze club en zorgt voor beheer en aanwas van nieuwe vrijwilligers. Daarbij moet je denken aan een gezellig praatje maken met leden en toeschouwers en mensen enthousiasmeren om iets voor de club te doen.

Ook bij andere commissies kunnen we nog hulp gebruiken. Zoals:

• de bardienst / keukendienst op zaterdag (1x per 4-6 weken een paar uurtjes)
• de bardienst / keukendienst op zondag (idem)
• een bardienstje draaien op dinsdagavond of vrijdagavond (2-3 uur)
• de zaterdagdienst ondersteunen als gastheer / gastvrouw (dagdeel)
• de zondagdienst ondersteunen als gastheer / gastvrouw (dagdeel)
• de financiële commissie (een administratieve taak uitvoeren kan vaak gewoon thuis)
• toezichthouders in coronatijd (dagdeel zaterdag of zondag rondje lopen over het sportpark)
• de schoonmaakdiensten doordeweeks overdag (ma en vrijdagochtend in teamverband)
• scheidsrechterscoördinator (miv het seizoen 2020/2021)

Ook bij niet genoemde commissies is aanvulling welkom. Kom langs om je op te geven of informatie in te winnen. We rekenen echt op ieders medewerking om de vele gaten opgevuld te krijgen. Het is altijd nodig om met elkaar de beste club van de regio te worden.

Natuurlijk mag je je ook nu al melden bij de initiatiefnemers van de markt : Frank van Mil, 06-19118403, Monique Schulte, 06-20562816 of Jan van Beek, 06-25450316.

Tot 5 of 12 september!!!!!!!!