Corona en SV Den Hoorn 1

Geplaatst op 18 August Tue door Monique Schulte

Corona maatregelen rondom wedstrijden van SV Den Hoorn 1

Om de duels met toeschouwers in goede banen te leiden, moeten er rondom de wedstrijden een aantal spelregels in acht worden genomen. Zo geldt er een maximum bezoekers op het sportpark. Als dat aantal bereikt is, kan er helaas geen toegang worden verleend. Hieronder de maatregelen die van toepassing zijn.

Hygiëne maatregelen
Met betrekking tot de hygiëne moeten de RIVM-richtlijnen gevolgd worden. Dat betekent het volgende:

• Kom je terug van een land met code oranje of rood. Blijf 10 dagen thuis.
• Heb je (milde) gezondheidsklachten? Blijf thuis en laat je testen!
• Houd altijd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
• Vermijd drukte.
• Was vaak je handen en ontsmet na toiletgebruik.

Maatregelen op ons sportpark
Met betrekking tot de accommodatie, waaronder de kantine, buitenterras, tribune en kleedkamers, gelden de volgende regels:
• Houd (vanaf 18 jaar) overal 1,5 meter afstand van elkaar langs het veld, op de tribune, in de kantine, op het sportpark, etc.
• Informeer uw kinderen over de algemene veiligheids- en hygiënevoorschriften en benadruk dat ze te allen tijde de aanwijzingen van de begeleiding en overige medewerkers opvolgen.
• Houd u aan de aangegeven looprichting in de kantine en op het sportpark en volg altijd de aanwijzingen op van de toezichthouders, begeleiders en bestuursleden.
• Volg te allen tijde de instructies van de Corona begeleiders (hesje) op.

Bezoek aan wedstrijd van het eerste elftal:
• Bij elke thuiswedstrijd van het eerste elftal zullen toeschouwers zich moeten registreren voor de wedstrijd. Hiervoor komt een tool op de website. Volg de instructies hier:
www.svdenhoorn.nl
• Voor buiten geldt een maximum van aantal toeschouwers, waarbij het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ wordt gehanteerd. Als het maximum bereikt is, kunnen wij u helaas
geen toegang verlenen tot de desbetreffende wedstrijd.
• Geforceerd stemgebruik, zingen, schreeuwen of spreekkoren langs het veld, is niet toegestaan.
• Het rood-wit gemarkeerde deel op de tribune is niet toegankelijk.
• Op wedstrijddagen zijn supporters welkom maar ook dan geldt, voorkom risico’s en vermijd de drukte. Houd 1,5 m afstand. Mocht je tot een risicogroep behoren kom dan bij voorkeur NIET
naar het sportpark zodat we het beheersbaar houden.

Kantine
• In de kantine wordt u een zitplaats toegewezen. Er zijn ±70 zitplaatsen. Kunt u niet zitten dan wordt verwacht dat u naar buiten gaat.
• Tafels mogen in de kantine of op het buitenterras niet worden verplaatst.
• Iedereen die in de kantine gaat zitten wordt gevraagd te registreren met naam en telefoonnummer.
• We voeren voorlopig een beperkt assortiment. Bestellingen bij de bar zoveel mogelijk voor een hele groep doen en 1 persoon per bestelling. Wacht op 1,5 m van de ander. U kunt ALLEENpinnen en NIET met contant geld betalen.
• Op tafel staat ontsmetting en papieren doekjes. Wilt u voor het verlaten van de tafel zelf uw etenswaren en bekers opruimen en de tafel ontsmetten.
• Houdt u zich te allen tijde aan de routing op het sportpark en blijf óók in de hal en op de trap minimaal 1,5 m van afstand elkaar.

Wij rekenen op de medewerking en begrip van iedereen. Alleen dan kunnen we de komende tijd wedstrijden blijven organiseren en daarbij toeschouwers ontvangen. Laten we er met elkaar weer mooie wedstrijddagen van maken!

Bestuur SV Den Hoorn