Als je je contributie op tijd betaalt, betaal je géén administratiekosten!

Geplaatst op 6 August Thu door Monique Schulte

Als je je contributie op tijd betaalt, betaal je géén administratiekosten!

Beste leden,

Zoals eerder vermeld hebben we als bestuur van SV Den Hoorn besloten de hoogte van de contributie het komend seizoen NIET te verhogen. Zoals jullie inmiddels allemaal hebben vernomen zal de inning van de contributie worden overgelaten aan het bedrijf Nikki. Dit doen zij door een email te sturen waarin je via een IDEAL-betaallink betaalt zonder administratiekosten (!!!). Klik eenvoudig op de IDEAL link en het bedrag wordt overgemaakt.

Alleen als je ervoor kiest (of te laat betaalt) ga je in 10 termijnen betalen en alleen dan betaal je de extra +10% administratiekosten tot een bedrag van max. € 19,- per jaar. Zie hiervoor ook de tekst in de mail van Nikki of op de site.

De contributie van totaal € xxx,xx kunt u voldoen in maandelijks opvolgende termijnen of in 1 keer. Bij betaling in termijnen worden éénmalig per seizoen administratiekosten van 10% van de totale contributie tot een maximum van € 19,- gehanteerd. In uw geval betekent dit administratiekosten van € xx,xx.

LET OP! Heb je de email van Nikki nog niet ontvangen neem dan contact op met: svdenhoorn@nikki.nl

De contributie is één van de belangrijkste pijlers van onze club die we samen met jou overeind willen houden. Bedankt voor de medewerking en alvast voor de vlotte betaling.

Namens bestuur SV Den Hoorn

Frank van Mil (vz)