Van de Voorzitter

Geplaatst op 9 July Thu door Monique Schulte

Rood-wit hart!

Toen mij onlangs tijdens een interview live op de Westlandse Radio (WOS) werd gevraagd hoe wij de Corona tijd zijn doorgekomen heb ik zonder blikken of blozen verteld dat wij een hele (financieel) gezonde vereniging zijn en tegen een stootje kunnen. Tegelijkertijd realiseerde ik mij dat wij allemaal offers hebben moeten brengen. De afgelopen maanden zijn we in de wereld, als land, als gemeenschap en als vereniging flink op de proef gesteld. We kennen allemaal de verhalen over het virus, van heel dramatisch, erg vervelend tot soms alleen een beetje lastig. We hebben er allemaal mee te maken gehad en de maatregelen zijn ook nog niet voorbij. In de afgelopen periode heb ik met veel leden en vrijwilligers gesproken en wat mij elke keer weer opviel is het rood witte hart van iedereen die ik sprak. Dat gaf mij veel hoop en ook trots in een tijd dat ook ik dat goed kon gebruiken.

Daarom wil ik hier op deze plek iedereen die onze club SV Den Hoorn in de afgelopen maanden gesteund heeft ontzettend bedanken. Om te beginnen alle leden die het geduld op moesten brengen om achterwege te laten wat ze het liefste doen; met elkaar een balletje trappen. Daarnaast ook alle ouders, verzorgers en supporters die hun wekelijkse uitstapje en ontspanning langs de lijn maar ook in het clubgebouw moesten missen. Alle medewerkers en vrijwilligers die noodgedwongen langs de kant kwamen te staan. De trainers en begeleiders die wekenlang hebben gewacht op dat bevrijdende nieuws dat ‘we weer mochten’. En in de afgelopen weken allemaal zonder uitzondering direct weer klaar stonden om onze kinderen -ondanks de beperkingen- lekker te laten voetballen. Een speciale dank aan alle Corona begeleiders die zich wekenlang ingezet hebben om toe te zien op de veiligheid van onze leden.

Maar last but not least wil ik onze grote dank uitspreken naar alle sponsoren met een rood-wit hart, die ook in een abrupt beëindigd seizoen hun zeer belangrijke geldelijke bijdrage aan de vereniging hebben geleverd. Zonder steun van deze sponsoren zijn we als vereniging nergens. Dank, dank!

We zijn de komende maand gesloten vanwege de vakantieperiode maar we kijken alweer uit naar komend seizoen waarin we allemaal weer tegen een balletje mogen trappen en – zij het onder aangepaste omstandigheden- elkaar weer kunnen begroeten langs de lijn en in het clubgebouw. Ons eerste elftal is ingeloot voor de eerste ronde van het officiële KNVB beker toernooi dat in augustus van start gaat en dat is een unicum voor onze vereniging. Komt dat zien dus!
Ook komend jaar rekenen wij en alle leden weer op de steun van iedereen met een rood-wit hart. Laten we er weer een mooi seizoen van maken met elkaar. Een hele fijne vakantie, doe voorzichtig en tot snel.

Namens Bestuur SV Den Hoorn
Frank van Mil, voorzitter