Selfie van de club: Leon en Lizanne van Paassen

Geplaatst op 21 July Tue door Jacky Ruiterman

Door weer en wind staan broer en zus op het veld – Leon en Lizanne van Paassen

Sinds een jaar hebben Leon (28) en Lizanne van Paassen (26) de verantwoordelijkheid over de gehele vrouwenafdeling van SV Den Hoorn op zich genomen. Wat resulteert in ongeveer al 30 meiden voor de damesafdeling en dan hebben we het nog niet eens over de meidenteams. Vrouwenvoetbal is in trek en ook bij Den Hoorn, dit komt mede door broer en zus die heel hard hun best hiervoor doen.

Beiden zijn zij sinds hun jeugd lid van de club, maar hebben ook al een aardige geschiedenis aan andere bezigheden op de club. Het begon met training geven aan de scoorties. Leon is ook 7 jaar keeperstrainer geweest en Lizanne geeft ondertussen alweer 3 jaar training aan de meidenjeugd. Leon is naast coördinator vrouwen ook nog steeds trainer van verschillende vrouwen- en meisjesteams. Naast hun trainerscarrière helpen ze ook met jeugdkamp, fluiten ze wedstrijden of staan ze achter de bar. Verder organiseert Leon ook nog dart- en FIFA toernooien voor de club. Het zijn dus bekende namen op de club.

Naast nieuwe meiden is het ook van belang dat we leuke, goede en enthousiaste trainers aantrekken. Mocht je nog iemand weten? Stuur dan een berichtje naar meidenvoetbal@svdenhoorn.nl