BE Fresh Produce wordt de gezonde tassensponsor voor selectie van JO19

Geplaatst op 23 July Thu door Bernd Meijer

Den Hoorn – Vanaf komend seizoen wordt BE Fresh tassensponsor voor de komende vier seizoenen voor JO19-1 en JO19-2. Met de overeenkomst met BE Fresh heeft onze hoogste jeugdelftal de beschikking over de juiste materialen en randvoorwaarden om te blijven presteren op het hoogste niveau.

BE Fresh Produce
BE Fresh Produce is een full-service leverancier van groente en fruit van topkwaliteit. De klantenkring van BE Fresh is zeer divers. Chefs, importeurs, groothandelaren, horeca, hotels en restaurants over de gehele wereld kunnen tot de klantenkring worden gerekend. Uiteraard worden hoge kwaliteitsnormen gehanteerd voor de producten en diensten en voortdurend verbeterd. Dit heeft geresulteerd in de FSSC 22000 certificering.

BE Fresh Produce is in 2010 opgericht door Ard en Hans. Het duo heeft allebei werkervaring in de AGF sector. Echter waren de heren het unaniem eens dat het bedienen van de klanten beter kon en moest. Met de uiteindelijke oprichting van BE Fresh tot gevolg.

BE Fresh onderscheidt zich van andere AGF leveranciers door hun internationale relaties en connecties te gebruiken om mensen meer bewust te maken van het belang van gezonde voeding in combinatie met een betere vitaliteit en levensstijl.

BE Fresh meer dan tassensponsor!
Om het belang van gezonde voeding ook bij onze jeugdspelers te onderstrepen zal BE Fresh in samenwerking met SV Den Hoorn voedingsworkshops aanbieden aan spelers en trainers. Daarnaast zal er in het kader van de gezonde sportkantine per toerbeurt vers fruit beschikbaar gesteld worden voor het thuisspelende team. Tijdens komende seizoen zullen de teams meer informatie hierover ontvangen.

BE Fresh Produce trotse sponsor en voortrekker van een gezonder SV Den Hoorn!