Afscheid selectiespelers

Geplaatst op 15 July Wed door Koen de Joode

Helaas is seizoen 19/20 anders gelopen, dan normaal. En nemen wij van een paar
selectie spelers afscheid; Dominic Da Cruz Verissimo, Twan Ruijgt, Bob Janmaat,
Felix Nijman, Tom Visser, Aad Perquin, Niels van Sprakelaar en Roy Fernandes.

De vraag wie ben je, de meeste kennen mij op de club als Do. Volledig heet ik
Dominic Da Cruz Verissimo, ben 27 jaar oud en ik woon in Delft. Zo’n 20/21 jaar
geleden ben ik bij Sv Den Hoorn gekomen, mijn Opa Peter Adegeest was verzorger
van het 1e elftal, en ik kon toen niet achterblijven toen ik zo’n 6/7 jaar was ben ik bij
de club gekomen in de E, heb toen heel de jeugd door gelopen om zo uit eindelijk in het 1e elftal te komen. Heb daar een aantal jaar in gespeeld en ben daar onwijs blij mee. Mijn positie op het veld was voorin, links rechts in de spits heb overal wel ergens gestaan. Heb mooie dingen mee gemaakt met de club, promotie, kampioenschap dat waren nog eens mooie tijden! Hoogte punt was toch wel de promotie in de beslissende wedstrijd maakte ik 2 doelpunten uit bij Lisse, zo maakte we promotie naar de 2e klasse! Jaar daarop raakte ik geblesseerd aan mijn knie en scheurde ik eigenlijk alles af in me knie wat maar kon.. voorste kruisband, meniscus.. er was niet veel meer van over. Uiteindelijk bijna een jaar gerevalideerd om weer terug te komen om het oude niveau. Helaas met de manier van spelen zoals jullie van mij gewend zijn, volle bak, heb ik dat niet lang vol kunnen houden en raakte ik telkens weer geblesseerd! Dat is ook de reden dat ik op dit moment stop met selectie voetbal! Één ding is zeker, ik zal nog zeker op de club aanwezig zijn en wie weet ook nog wel fit worden. Ik hoop dat het een mooi seizoen mag worden voor alle gasten van de selectie maar ook van de club! En het zou mooi zijn als we ver mogen komen in de KNVB beker, en wie weet zit er ook nog wel promotie in naar de hoofdklasse, er staat een sterke selectie dus alles kan!!

 

Ik ben Twan Ruijgt, 20 jaar en woon in Den Hoorn. Ik heb voor SV Den Hoorn
gekozen, omdat ik graag wilde voetballen. SV den hoorn was lekker dichtbij en mijn broer zat ook al op de vereniging. Ik ben bij de F’jes begonnen, dus toen was ik 8 jaar. Ik ben altijd keeper geweest. Mijn mooiste herinnering bij Den Hoorn is mijn debuut op 15 jarige leeftijd in het eerste. Ik vond dit toch wel erg bijzonder. Ik stop met voetballen in verband met school, werk, meer vrije tijd, en een gebrek aan motivatie om tot het uiterste te gaan. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie tijd, de kansen en het vertrouwen dat ik heb gekregen!

Ik ben Bob Janmaat, 26 jaar en woon in Den Hoorn. Ik heb voor SV Den Hoorn gekozen, omdat vroeger mijn buurjongen er voetbalde. Vanaf dat ik 5 jaar ben speel ik bij Den Hoorn als rechtsback. Mijn mooiste herinnering aan Den Hoorn zijn de kampioenschappen en trainingskampen naar Barcelona. Ik stop met selectie voetballen, omdat ik het niet meer kan combineren met werk. Ik ga bij het 4de voetballen. Ik wil iedereen nog bedanken voor de leuke jaren!

 

Ik ben Felix Nijman, ben 20 jaar oud en woon in Ypenburg. Ik heb voor SV Den Hoorn gekozen, omdat dit voor mij een stap hogerop was. Ik kwam toen van Concordia. Ik heb 2 jaar lang gevoetbald bij SV Den Hoorn. Mijn positie was aanvallende middenvelder, dus (10) of op 8. Mijn mooiste herinnering was dat ik kampioen werd in mijn eerste jaar hier met de A1. Ik ga weer terug naar Concordia, omdat dat voor mij toch heel vertrouwd voelt en kans op meer speelminuten heb. Ik blijf zeker Den Hoorn nog volgen. Heb hier hele goede vrienden gemaakt. Ik wil verder iedereen bedanken die mij de afgelopen 2 jaar heeft gesteund. Ook wil ik iedereen bedanken die alles voor de club doet en mij een warm welkom hebben gegeven. Verder wens ik mijn ex teamgenoten succes voor volgend jaar toe en hoop ik dat ze dit jaar wel nacompetitie halen of zelfs kampioen worden.

Ik ben Tom Visser, 25 jaar en woon in Delft. Nadat ik bij Sparta Rotterdam was gestopt, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe vereniging waarbij gezelligheid in combinatie met goed verzorgd voetbal aanwezig was. SV Den Hoorn is hiervoor de uitstekende keuze! In totaal heb ik twee jaar bij de A-junioren gevoetbald, en daarna vijf jaar (geloof ik) als keeper in de selectie. Ik heb ontzettend mooie herinneringen aan Den Hoorn, waarbij de promoties naar de tweede en eerste klasse extra bijzonder waren. Ik stop met selectievoetbal aangezien het voor nu in combinatie met de fulltime job te druk wordt. Natuurlijk blijf ik wel verschijnen op de club en hoop zo nu en dan nog op het veld te staan. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de support!

Ik ben Niels van Sprakelaar, 24 jaar en woonachtig in Delft. Ik heb voor SV Den Hoorn gekozen, omdat ik hier al sinds mijn jeugd actief ben. Ik heb tot eerstejaars C gespeeld bij SV Den Hoorn en ging daarna naar Westlandia toe en ben terug gekomen om vervolgens 3 jaar in de senioren te voetballen. Ik heb op alle posities achterin gespeeld. Mijn mooiste herinnering bij Den Hoorn is het voetballen in de eerste klasse met alle leuke gasten en de gemoedelijke sfeer die rust over heel de gehele voetbalclub SV Den Hoorn. Door een slepende blessure die mij al 8 maanden aan de kant heeft gehouden heb ik besloten om even te stoppen met voetballen. Ik blijf aankomend seizoen niet-spelend lid en mocht het toch weer gaan kriebelen is er wellicht weer wat mogelijk als de blessure dat niet verhinderd. Ik zal zeker betrokken blijven bij de club! Ik wil iedereen bedanken waarmee ik heb samengewerkt in de loop der jaren! En de mensen die SV Den Hoorn een warm hart toedragen.

Ik ben Roy Fernandes, 27 jaar en woon in Oud Beijerland. Ik heb gekozen voor SV Den Hoorn, omdat mijn maat en oude collega Donny v/d Bos me had verteld wat voor mooie club het is. Na een gesprek met Thomas en Branco voelde het goed en is mijn keuze gevallen voor het rood witte SV Den Hoorn. Ik heb helaas maar 1 jaar gevoetbald bij Den Hoorn. Mijn positie is linksback. Mijn mooiste herinnering aan Den Hoorn zijn toch wel alle thuis wedstrijden. Elke keer was het voor mij een grote eer om voor zo`n club en zo’n tof publiek te spelen! Ik vond het ook tof dat de ultra’s op mijn verjaardag voor me gingen zingen. Ik ga naar een andere club, omdat Den Hoorn 30/40 minuten rijden is. En ik zag elke keer weer tegen die reis op. De club waar ik naar toe ga (Spartaan20) is maar 8/9 minuten rijden voor mij en dat scheelt een hoop. Wat ik nog wil zeggen is dat ik erg trots en dankbaar ben dat ik bij SV Den Hoorn heb mogen spelen! De staf, spelers en het publiek heeft mij ontvangen als een echte Hoorenees. Het is de mooiste club waar ik tot nu toe voor gespeeld heb! Ik kijk er daarom ook heel erg naar uit om aankomend seizoen tegen SV Den Hoorn te mogen spelen. Helaas in andere kleuren, maar ik zal niet minder van het gezang genieten (en misschien stiekem in mijn gedachte Forza Den Hoorn met de ultra’s meezingen)! Ik gun me oude ploeg een erg mooi seizoen met een mooie tweede plaats, vervolgens een promotie met de nacompetitie, zodat we elkaar het jaar erna weer in de hoofdklasse treffen! Adios ik ga jullie missen