Geplaatst op 25 June Thu door Monique Schulte

Beste leden,

Nadat we in mei en juni weer actief zijn geweest op de velden, lassen we voor de komende tijd een periode van rust in. Woensdagavond 1 juli zullen de laatste jeugdtrainingen zijn voor dit seizoen. Het sportpark is dan ook vanaf donderdag 2 juli a.s. gesloten. Deze periode zal dan zoals gewoonlijk gebruikt worden om te werken aan de velden, een grote schoonmaak en andere nodige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zodat we begin van het nieuwe seizoen weer helemaal gesteld staan om de trainingen en wedstrijden weer te kunnen beginnen.

Deze tijd zullen we ook moeten benutten om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen voor de 1,5 m afstand die we straks moeten blijven hanteren als we buiten langs de lijn of in het clubgebouw en kleedkamers zijn. Ook hier gaan we mee aan de slag.

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe. Via deze website en via jouw trainers zul je worden geïnformeerd over de start van het nieuwe seizoen dat voor de meesten rond half augustus/begin september gaat beginnen. Heel veel plezier en blijf gezond.

Namens bestuur SV Den Hoorn

Frank van Mil (vz)