Teamuitje JO11-6

Geplaatst op 22 June Mon door Jacky Ruiterman

Zaterdag 20 juni moest het maar gebeuren. Van 10 tot 12 uur was het tijd voor de JO11-06 om eens flink te gaan ravotten bij 2SUR5 in wateringen. Iedereen op tijd aanwezig. Starten maar. Waren ze tijdens de training ook maar zo aandachtig kwam er bij mij op.

Maar goed hier mocht je doen wat je leuk vond en bij ons moest je doen waar je soms wat minder in was. Tijdens onderdeel 1 was het de bedoeling om gezamenlijk alle letters terug te vinden. Klimmen, klouteren, op de evenwichtsbalk of via een touwbrug. Waar nodig kwamen al snel verborgen talenten boven drijven.

Binnen no time waren alle letters gevonden en het eerste slot van de schatkist geopend.

Binnen no time waren alle letters gevonden en het eerste slot van de schatkist geopend.

 

Op naar onderdeel 2, boogschieten.

 

Maar eerst gezamenlijk een bank ophalen zodat iedereen kon zitten. Nadat iedereen wat pijlen had afgeschoten is het tijd voor het echie. Blokjes omschieten om de volgende cijfercode te krijgen.

Zelfs de allerlaatste pijl was nodig om de vier cijfers te bemachtigen. Bank terug brengen zat er niet meer in want iedereen was al weer terug bij de kist voor slot nummer twee. Onderdeel 3 was voor de durfallen onder ons. Met helm en een lampje door een ondergrondse tunnel.

Hier kom je de laatste code scoren waarna de kist eindelijk open ging. Op naar de beloning: vuurtje stoken en marshmallows eten.

Als ik zo terug lees wat de jongens thuis vertellen dan is het zeker een geslaagde dag geweest.