Nieuwe businessclublid: Olsthoorn Makelaars

Geplaatst op 9 June Tue door Bernd Meijer

Den Hoorn – Momenteel zijn het roerige economische tijden voor het bedrijfsleven in Nederland. De huidige coronacrisis zal ook voor de bedrijfsvoering van onze huidige businessclub-leden nadelige gevolgen met zich mee brengen. Daarom zijn wij als sponsorcommissie extra trots dat Olsthoorn makelaars juist in deze tijd businessclub lid wordt bij SV Den Hoorn.

Olsthoorn Makelaars
Olsthoorn Makelaars is een enthousiast, betrouwbaar en fullservice makelaarskantoor met drie vestigingen: twee in Den Haag, en één in Naaldwijk, het hart van het Westland. Met een dertigtal medewerkers bedient Olsthoorn Makelaars de gehele regio op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie. Bovendien ondersteunen zij als nieuwbouwspecialist ook project ontwikkelaars bij de verkoop van nieuwbouwprojecten en adviseren zij nieuwbouwkopers over het gehele proces en alle mogelijkheden. Uiteraard is het makelaarskantoor NVM gecertificeerd.

Olsthoorn Makelaars is een echt familiebedrijf, waarin Gert-Jan en zussen Esther en Judith met veel enthousiasme samen werken. Niet verwonderlijk, want hun vader Nico is al meer dan vijftig jaar actief in de makelaarswereld. Meer informatie is te vinden op www.olsthoornmakelaars.nl

Een drietal kinderen van bovenstaande eigenaren zijn tevens lid bij onze mooie voetbalvereniging en spelen hier met veel plezier. Met als positieve gevolg dat Olsthoorn Makelaars graag de club via een sponsorpartnerschap wil ondersteunen.

Olsthoorn Makelaars trotse sponsor van SV Den Hoorn!