Interview met Marcley Manuela

Geplaatst op 16 June Tue door Jacky Ruiterman

Marcley, hoe gaat het met je in deze voetbal loze periode?
Mij mij gaat het redelijk goed. Alleen je kan wel raden dat ik het voetbal natuurlijk mis.

Opmerkelijk bericht zo vlak voor de overschrijvings termijn. Je blijft toch bij Den Hoorn terwijl er in de media verscheen dat je over zou stappen naar DSO?
Ja dat klopt! Mijn keuze om naar DSO te gaan had te maken met mijn prive leven, het was voor mij makkelijker combineren vandaar de stap. Vanwege het corona virus verloor ik helaas mijn baan en op zoek gegaan naar wat anders wat ik inmiddels gevonden heb. Mijn nieuwe baan kwam in feite goed uit om gewoon bij DH te blijven omdat het probleem waarvoor ik in eerste instantie vertrok naar DSO was opgelost. Voor mij was de keuze dan eigenlijk weer heel gemakkelijk om ‘terug te keren’ naar Den Hoorn, ook omdat ik de club al had beloofd te blijven.

Wat is er zo leuk aan het voetballen bij SV Den Hoorn?
Hele goeie vraag. Ik denk de betrokkenheid van iedereen bij de club en het enthousiasme die erachter zit. Elke zondag geniet ik letterlijk van de ambiance als ik op het veld sta.

Ik hoorde dat je ook een van de favoriete spelers bent van de Ultra’s? ( de fanatieke jonge supporterschare bij de club)
Haha. Ja ik hoor ze regelmatig langs de kant. Persoonlijk geniet daar echt van het is toch iets waar je het ook voor doet. Die jongens staan elke zondag gewoon een hele wedstrijd langs de kant om de wedstrijden te bekijken, dat doet goed.

Wat kunnen de supporters van Den Hoorn van jou verwachten?
Goals, inzet en enthousiasme van ons als ploeg, en ik vind dat we dit jaar hoog moeten inzetten!

Dank je Marcley voor dit openhartige interview en veel succes komend seizoen!