Indelingen jeugd- en vrouwenteams 2020 / 2021 bekend

Geplaatst op 25 June Thu door Koen de Joode

De afgelopen weken is een grote groep mensen bezig geweest om alle jeugdspelers en speelsters in te delen in teams voor het nieuwe seizoen. De indelingen zijn per leeftijdscategorie te benaderen via de koppelingen onderaan dit bericht. De indelingen voor de Scoorties, JO8 en JO9 staan er nog niet op. Die worden pas in Augustus bekend gemaakt.

SV Den Hoorn probeert de indeling zo zorgvuldig mogelijk te maken. We vinden het belangrijk dat spelers naar gelijk niveau worden ingedeeld en zich in een prettig team verder kunnen ontwikkelen. Het was het afgelopen voetbalseizoen uiteraard anders dan anders, maar op basis van de spelersbeoordelingen, ervaringen van de leiders/trainers en de inzichten van de Commissie Jeugd Opleiding is er een voorlopige team indeling gemaakt.

Ondanks het feit dat teams soms uit 15 of 16 spelers bestaan, is in het verleden gebleken dat er, als gevolg van blessures of afzeggingen, nog regelmatig een beroep moet worden gedaan op spelers uit andere teams om een elftal (liefst met twee wisselspelers) op het veld te krijgen.

De teamindeling wordt in principe gedurende de bekercompetitie gehandhaafd om tot teamvorming te komen. Het is daarna nog mogelijk om kleine wijzigingen door te voeren om teams te completeren of spelers/speelsters over te plaatsen die ‘echt niet op hun plek spelen’.

Mocht u onvolkomenheden tegenkomen of vragen hebben over de indeling, verzoek ik u contact op te nemen met de betreffende Coordinator van de leeftijdsgroep.

Nog lang niet alle teams hebben voldoende leiders en/of trainers. De komende weken zullen er meer trainers en leiders worden gezocht, maar hierbij de oproep om u zelf aan te melden als u een van deze rollen wilt vervullen. SV Den Hoorn zijn wij namelijk allemaal ! En zonder trainer wordt er niet getraind en zonder leider niet gevoetbald. Dus wees proactief en geef uzelf op. Er zal ondersteuning zijn voor beginnende leiders en trainers.

Rest mij nog u allemaal een goede vakantie te wensen en tot ziens in het nieuwe seizoen, waarin we hopelijk weer lekker kunnen gaan voetballen.

Edger Kuntz,
Hoofd Jeugdopleiding SV Den Hoorn.

Koppelingen:
Indeling JO10-teams
Indeling JO11-teams
Indeling JO12-teams
Indeling JO13-teams
Indeling JO14-teams
Indeling JO15-teams

Indeling JO16 en JO17-teams    (let op : zowel JO16 als JO17 in hetzelfde sheet)
Indeling JO19-teams
Indeling Meiden teams                (let op : zowel MO13, MO15 als MO17 in hetzelfde sheet)
Indeling Vrouwen teams