Contributie NIEUWS

Geplaatst op 26 June Fri door Monique Schulte

Beste leden,

Goed nieuws: We mogen met ingang van 1 juli weer voetballen. Dat betekent dat we na de zomervakantie weer kunnen starten al geldt hiervoor nog wel een afstandsgebod van 1,5 m buiten de lijnen. Het tweede goede nieuws is: De hoogte van de contributie blijft het komend seizoen gelijk aan afgelopen jaar. Dus ondanks dat ook de club door een lastig jaar gaat vanwege het Corona virus en de Lockdown hebben we als bestuur van SV Den Hoorn besloten om geen verhoging door te voeren.

Verder zullen we met ingang van volgend seizoen de inning van de contributie over laten aan een gespecialiseerd bedrijf. We zijn een samenwerking aangegaan met Nikki die de contributie voortaan voor ons zal gaan innen en verwerken. Dit zullen zij doen door een email te sturen waarin je via een IDEAL-betaallink éénmalig (zonder kosten) of in 10 termijnen (+10% administratiekosten tot een bedrag van max. € 19,- per jaar) kunt betalen. Zie hiervoor ook de nieuwsbrief van Nikki op de site.

LET OP: wanneer je in juli geen bericht hebt ontvangen verzoeken wij je een e-mail te sturen naar svdenhoorn@nikki.nl. Stuur in deze e-mail altijd jouw persoonsgegevens (naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) mee en laat in de e-mail altijd duidelijk weten dat je lid bent van SV Den Hoorn, omdat NIKKI van meerdere sportclubs de inning van contributiegelden verzorgt.

De contributie is één van de belangrijkste pijlers van onze club die we samen met jou overeind willen houden. Bedankt voor de medewerking en alvast voor de vlotte betaling.

Namens bestuur SV Den Hoorn
Frank van Mil (vz)

Lees hier de nieuwsbrief van Nikki
Nieuwsbrief SV Den Hoorn – seizoen 20 21