Het plezier spat ervan af!

Geplaatst op 6 May Wed door Monique Schulte

Beste leden, ouders, trainers en andere voetbalfanaten.
Vanaf 29 april, de eerste dag dat het weer mocht, hebben we bij SV Den Hoorn de trainingen voor kinderen en de oudste jeugd weer hervat. Zoals je hebt kunnen zien of lezen met aangepaste velden, oefenvormen en strikte maatregelen om de veiligheid voorop te stellen.

Het doel van de komende weken is dat we lekker bezig zijn met een bal. Heerlijk buiten, bewegen en genieten van de gezichten die we allemaal lange tijd niet gezien hebben. Het was prachtig om te zien dat het Eric R. van Dijk Sportcomplex weer bevolkt werd met blije gezichten, rode konen en de luide juichkreten weer volop te horen waren. Het plezier spat ervan af! Dat zal ongetwijfeld ook gelden voor de ouders die gelukkig zijn dat hun kroost of overspannen puber even van zijn of haar bewegingsvrijheid geniet. En weer eens lekker moe thuis komt.

Ik ben erg blij en trots op de begeleiders, trainers en overige vrijwilligers die zich direct weer flexibel hebben opgesteld om dit allemaal zo snel mogelijk te maken. We zullen op korte termijn ook evalueren hoe we dit vinden gaan. En met elkaar bepalen hoe lang we door willen en kunnen. Als alles goed gaat en de belangstelling is er kunnen we mogelijk dit seizoen wel langer door trainen.

Daar komen we zeker later nog op terug.

Welkom terug en heel veel plezier de komende tijd.

Namens bestuur SV Den Hoorn
Frank van Mil, voorzitter