Wees loyaal, doe uw bestedingen lokaal!

Geplaatst op 14 April Tue door Bernd Meijer

Elk seizoen worden er bij S.V. Den Hoorn mooie initiatieven genomen die niet mogelijk zouden zijn zonder de steun van onze sponsors. Uiteraard genereren de contributie en de wekelijkse kantine omzet een behoorlijk bedrag, echter zijn en blijven de sponsorinkomsten van zeer groot belang voor onze voetbalclub.

Jarenlang steunt de middenstand van Den Hoorn en de ondernemers uit omliggende gemeenten onze voetbalclub. Zo telt onze businessclub vele bc-leden en bordsponsoren. Allemaal stuk voor stuk prachtige bedrijven met een rood-wit voetbalhart.

Uiteraard staat uw gezondheid en van uw naaste op nummer één. Echter kan het u ook niet ontgaan zijn dat de ondernemers zwaar getroffen worden door de Coronacrisis. Het nieuws staat vol met voorbeelden waar miljoenen bloemen van bloemenkwekers ten prooi vallen aan de container, horecagelegenheden verplicht de deuren sluiten en autoverkopen tot een minimum zijn gedaald.
Bovenstaande landelijke voorbeelden zijn tevens bedrijven die regionaal actief zijn en bovendien sponsor zijn van onze club!

Daarom wil SV Den Hoorn de ondernemers een hart onder de riem steken in deze moeilijke en onzekere tijden. Wij willen onze leden en dorpsgenoten wijzen op het belang van lokaal boodschappen doen! Vergeet daarbij niet de aannemer, schilder, bloemist, hovenier, autogarage, loodgieter, elektricien en uw lokale horeca ondernemer! Welbeschouwd zou het altijd zo moeten zijn, maar zeker nu het Coronavirus de samenleving zo in haar greep houdt, is uw steun keihard nodig!

Ook de selectie van Den Hoorn heeft een filmpje opgenomen om de sponsoren te steunen tijdens deze lastige tijden.

We wensen u veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Hopelijk komen we er samen sterker uit!

Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie