Oproep voor vrijwilligers als we weer gaan trainen vanaf 29 april

Geplaatst op 26 April Sun door Monique Schulte

We zijn van plan om a.s. woensdag 29 april de jeugdtrainingen bij onze vereniging weer te starten, maar daar zit ook een stuk organisatie aan vast.

Zo hebben alleen trainers, jeugdleden toegang tot ons sportpark. Om de veiligheid van al onze leden en vrijwilligers te waarborgen zijn we daarnaast nog op zoek naar vrijwilligers om toezicht met daarbij ook het handhaven van de coronaregels.

Wat ga je doen?
Samen met andere vrijwilligers sta je herkenbaar in een hesje, minimaal 15 minuten voor de aanvang van de training, bij het entreehek ingang/parkeerplaats Samen houden jullie deze ingang in de gaten voor de voetgangers en letten jullie op waar de fietsers binnen komen. Je ziet erop toe dat de doorstroming vlot verloopt en je bewaakt de afspraken zoals geen samenscholing, minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en laat geen ongewenste bezoekers toe op ons sportpark
Vlak voor de aanvang van de training sluiten jullie alle ingangen af en lopen jullie samen rond de velden om te kijken of hier ook alles volgens de coronaregels gaat.

Vijf minuten voor einde van de training maken jullie de hekken open en zien erop toe dat de jeugdleden en trainers via het hek en parkeerplaats verlaten. Niemand mag na de training blijven ‘hangen/samenscholen’ op het sportpark.

Hierna zit de dienst erop die dus ongeveer bestaat uit 2 of 2,5 uur aanwezigheid op ons sportpark.

We zoeken vanaf woensdag 29 april t/m voorlopig 11 juni a.s. vrijwilligers voor de volgende blokken:

Maandag t/m donderdag:
Blok 1: 15.00 tot 17.00 uur ( alleen op woensdag) Training scoorties
Blok 2: 17.00 tot 19.30 uur
Blok 3: 19.30 tot 22.00 uur

Zaterdag ( vanaf 2 mei)
Blok 1: 9.45 tot 12:15 uur
Blok 2: 12:15 tot 14:45 uur

Iedere vrijwilliger is welkom!
Meld je aan bij Monique Schulte via het telefoonnummer: 06-20562816, bij voorkeur met een WhatsApp bericht, of email secretaris@svdenhoorn.nl en geef daarbij aan de data van beschikbaarheid en met je volledige naam.

Alleen als wij ons allen aan de coronaregels houden kan onze jeugd weer voetballen!
Uw medewerking is hiervoor ook nodig.