Competities amateurvoetbal dit seizoen niet meer hervat

Geplaatst op 3 April Fri door Monique Schulte

SV Den Hoorn blijft gesloten tot minimaal 28 april a.s.

De KNVB heeft besloten dat de competities in het amateurvoetbal niet meer worden hervat. Daarnaast heeft het kabinet besloten om de sportparken voorlopig tot 28 april a.s. gesloten te houden. Ook het sportpark van SV Den Hoorn is tot die tijd dus voor leden en niet-leden dicht. Rond 21 april zal verder nieuws worden gegeven over al of niet open gaan van ons sportpark of mogelijke verlenging van de sluiting.

Ook wij vinden het allemaal erg jammer maar beseffen ook dat de gevolgen voor de gezondheid van mensen voorop staat. We rekenen op jullie begrip en medewerking en hopen jullie vroeg of later weer gezond terug te zien.

Meer informatie over het advies van de voetbalbond is te vinden op de website van de KNVB of in deze link:

Bestuur SV Den Hoorn