Selectie nieuws

Geplaatst op 2 March Mon door Jacky Ruiterman

Komend seizoen blijft de A-selectie bij SV Den Hoorn zo goed als in tact. De volgende spelers blijven beschikbaar voor de selectie:

Donny Slot, Robert Jan Kuipers, Bas de Joode, Noah Hes, Niels van Sprakelaar, Maurizio Marinacci, Kensley Plaate, Dominic da Cruz, Joey Stoel, Tjebbe Baggerman, Tom Boek, Dylan Spaans, Peterson Schenkels, Felix Nijman, Marcley Manuela, Thomas Bouwer, Daan Kluyskens, Tim de Kok en veel andere spelers die dit seizoen voornamelijk zijn uitgekomen in het 2e.

De nieuwe hoofdtrainer Sieme Zijm kan hiermee verder bouwen met de jonge selectie van Thomas Duivenvoorden.

Komend seizoen gaat SV Den Hoorn ook deelnemen aan de nieuwe O23 competitie. Thuiswedstrijden in deze interessante competitie worden gespeeld op zaterdagmiddag zo rond een uur of 17.00. Een mooi tijdstip om nog even naar de club te komen voor een mooie pot voetbal. Voor de nieuwsgierigen onder ons hierbij een link naar meer informatie vanuit de KNVB: Informatiedocument De komende weken zullen bestuur en TC verder werken met trainers en staf aan de invulling voor komend seizoen.