Berichtgeving omtrent Corona virus

Geplaatst op 2 March Mon door Monique Schulte

Beste leden,

Uiteraard houdt het ons momenteel allemaal bezig. Het corona virus.
We begrijpen dat u daar vragen over heeft. Als vereniging SV Den Hoorn hierbij even de volgende berichtgeving:
De KNVB volgt de adviezen van de instanties en daarbij het RIVM. Als daarin een besluit naar voren komt dat het voetbal raakt wordt hierop geacteerd.
Tot die tijd is het de bedoeling om vooral niet in paniek te raken of overtrokken te reageren op vragen. Verder geldt dat iedereen natuurlijk vrij is om zijn of haar kinderen thuis te houden maar we gaan dat zeker niet stimuleren vanuit de club.
Als iemand zich niet lekker voelt, afgeleid kan worden van een gebied waar het heerst (familie of vakantie, e.d.), dan is thuis blijven en uitzieken wel verstandig.
Ook wij blijven de berichtgeving goed in de gaten houden maar gaan (voorlopig) geen maatregelen nemen die vooruit lopen op de instructies vanuit ministeries en RIVM.

De belangrijkste maatregelen om verspreiding te voorkomen:
1. Was je handen regelmatig
2. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
3. Gebruik papieren zakdoekjes.

Namens bestuur SV Den Hoorn
Frank van Mil