Verslag zondag 2 februari pupil van de week Sam Heemskerk

Geplaatst op 6 February Thu door Jacky Ruiterman

Zondag 2 februari was ik pupil van de week. Dat vond ik heel leuk, maar ook een beetje spannend. SV Den Hoorn moest tegen VC Vlissingen spelen. Voor de wedstrijd mocht ik mee in de kleedkamer van de selectie. Daarna mocht ik meedoen met de warming up. Na de warming up gingen we nog even naar de kleedkamer. Bij het opkomen mocht ik samen met de scheidsrechter als het eerste het veld op en de bal meenemen. Op het veld mocht ik de toss doen en de bal uitnemen door te scoren bij de keeper van de tegenstander. Dat lukte gelukkig! De hele wedstrijd mocht ik in de dug-out kijken, samen met de wisselspelers.

In de eerste helft werd er door SV Den Hoorn gescoord. In de tweede helft kregen ze een penalty, maar die werd helaas gemist. Bij VC Vlissingen kregen 2 spelers rood. Gelukkig scoorde SV Den Hoorn nog een keer en wonnen ze de wedstrijd met 2-0. Na de wedstrijd ging ik naar de bestuurskamer, samen met mijn broer en ouders. Daar kreeg ik nog twee heel leuke dingen en ook wat te eten en te drinken.

Ik vond het een leuke middag!

Sam Heemskerk