Verslag zaterdag 8 februari Concordia JO9-3 – SV Den Hoorn JO9-2 5-3

Geplaatst op 10 February Mon door Jacky Ruiterman

Vandaag weer lekker vroeg uit de veren en afspreken bij de inmiddels bekende locatie het Lint. Altijd leuk om te zien dat de kinderen iedere uitwedstrijd als een mini schoolreisje ervaren. Uitgelaten gedrag, stoerpraterij wat hoort bij deze leeftijdcategorie en goede zin om weer een lekker potje te gaan voetballen. Bij aankomst bij Concordia kregen we een afgekeurde bouwkeet toegewezen waarin het net leek alsof we op strafexpeditie waren. Na deze ontbering in de bunker waren we blij dat we naar buiten mochten. Hier was het nl. warmer als in die koelcel. Goede warming-up gedaan dus niks stond een vervolg van de ingezette stijgende lijn in de weg leek me zo. We begonnen goed aan de wedstrijd,maar alsof de duvel er iedere keer mee speelt komen we compleet tegen de verhoudingen in op een achterstand. Een achterstand waar we eigenlijk de hele wedstrijd achteraan zijn blijven lopen. Kwamen we iedere keer bijna terug in de wedstrijd viel er aan onze kant weer een knullige tegentreffer binnen. Ballen die via via via via via opeens de doellijn passeren helpen onze tegenstanders steeds wel. Nee wij raken dan net de lat of komen net een teen tekort om het laatste zetje te geven. Helaas, voetballend waren we zeker niet de mindere. Jullie kunnen en moeten nog een hoop winnen door met de juiste agressie en inzet de duels in te gaan. Jullie kunnen heel goed voetballen en op de training zie ik altijd veel verbeten duels; vanaf nu gaan we dat bij alle spelers iedere wedstrijd terugzien.

Tot maandag jongens!
Aankomende week lekker trainen dan kunnen we volgende week aan de hoofdmacht laten zien dat hun plek in het elftal in gevaar komt!
Jochem