BusinessBoost Connect 2 april – I.v.m. het Coronavirus tot nader order uitgesteld.

Geplaatst op 17 February Mon door Bernd Meijer

Beste businessclublid,

Let op: Door het Corona virus is dit evenement tot nader orde uitgesteld.

Op donderdag 2 april a.s. nodigen wij je graag uit voor de BusinessBoost Connect bijeenkomst in het Cars Jeans Stadion in Den Haag.

No pain, no gain? Hoor van 10-voudig wereldkampioen kickbokser Rico Verhoeven wat hij allemaal moet doen en laten om zijn doelen te bereiken én ontmoet andere ondernemers uit de regio.

Na het inspirerende verhaal van Rico gaan jullie samen met ondernemers van andere Business Clubs in gesprek over verschillende thema’s.
Tijdens de borrel heb je alle tijd om met andere leden van de verschillende clubs nog verder van gedachten te wisselen.

15:30 uur Inloop
16:00 uur Welkom door Eric van Vliet,
Directeur ING Zakelijk Advies Den Haag-Groene Hart
16:10 uur Rico Verhoeven, GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen Kickboksen
17:00 uur Korte pauze
17:15 uur Interactieve sessies met andere ondernemers
18:15 uur Netwerkborrel
19:15 uur Einde bijeenkomst

Kortom: een zeer inspirerend en afwisselend programma, waarbij je de mogelijkheid hebt om met andere ondernemers uit Den Haag en omgeving te connecten.
Kom je ook?

Ben je benieuwd naar het verhaal van Rico Verhoeven? En wil je je netwerk uitbreiden? Meld je dan nu hier aan.

Deze dag is kosteloos en wordt je aangeboden door ING.

Graag tot 2 april 2020!

Met vriendelijke groeten,