Geslaagde businessclub lunch bij de Pizzeria

Geplaatst op 10 February Mon door Bernd Meijer

Afgelopen 02 februari stond de jaarlijks terugkerende businessclub lunch op het programma. Deze editie werden de toegestroomde businessclubleden verwelkomt in restaurant de Pizzeria. Middels een walking lunch kon iedereen zich te goed doen aan verschillende hapjes geïnspireerd op de Italiaanse keuken.

De Pizzeria
De pizzeria is sinds 3 augustus 2017 gevestigd aan de Woudseweg 18 in Den Hoorn. In tegenstelling tot de grote pizza ketens, zijn eigenaren Nick, Lisa en Andy juist de Pizzeria begonnen uit ideologie om pizza’s te creëren gespitst op ambacht en kwaliteit.
Voor de uitwerking van bovenstaand gedachtegoed is er bij de zoektocht voor een geschikte oven tevens contact gelegd met Raffaele Esposito, jurylid van het tv programma Master Chef Italy. Hij is naar het restaurant afgereisd en heeft daar de eigenaren en de veertien medewerkers alles geleerd over de oven, het deeg en alle prachtige ingrediënten die Italië te bieden heeft.

Na het welkomstwoord en de tactische workshop van hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden kon iedereen zich tegoed doen aan de verschillende hapjes. Uiteraard waren de Businessclubleden stuk voor stuk enthousiast over de Italiaanse gerechten.

Na de geslaagde lunch werd door de BC leden koers gezet richting ons eigen sportcomplex om de wedstrijd Den Hoorn – VC Vlissingen te aanschouwen. Met een 2-0 overwinning als welverdiend afsluitend toetje op deze culinaire dag!

Namens de sponsorcommissie willen wij Nick, Lisa en Andy hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en de overheerlijke gerechten!