Verslag zaterdag 25 januari GSC ESDO JO9-1 – SV Den Hoorn JO9-1 4-7

Geplaatst op 27 January Mon door Jacky Ruiterman

Vandaag moesten onze mannen tegen GSC Esdo. Het was nog zo vroeg dat zelfs de lichtmasten aan stonden. We begonnen voortvarend aan de wedstrijd en we kwamen al snel op 0-1 voorsprong door een doelpunt van Mels uit een corner. Hierna schoot Xiem op de paal na een mooi balletje van de jarige Floris. Het 1ste kwart ging gelijk op en ook Esdo kreeg wat kansjes.

Aan het begin van het 2de kwart was Esdo feller en scoorde snel 1-1. We waren het even kwijt want het werd zelfs 2-1 en 3-1. En we hadden zelfs wat geluk, want ze schoten kort na elkaar twee keer op de lat. Maar onze jongens waren nu wakker geschud en gingen weer doen waar ze goed in zijn; samenspelen en goed voetballen. Het werd 2-3 door Seba en hierna hadden we nog wat kansen met Seba en Floris. Uit een corner werd het 3-3 door een oplettende Oscar, die de bal in een leeg goal schoot.

In het 3de kwart gingen we verder met uitstekend voetbal. Guyon schoot twee keer net over. De 3-4 was van mooie schoonheid, Seba schoot hem over de keeper en Joni tikte hem voor de zekerheid er nog in. We stonden weer voor! Helaas werd het 4-4 na een vrije trap die van ver werd genomen. Maar ook na deze domper gingen we gewoon weer verder met mooie aanvallen en goed voetbal. Guyon had een goede actie aan de zijlijn waardoor Seba kon scoren.4-5! Ook de 4-6 kwam van de voet van Seba.

In het 4de kwart waren er nog verschillende mooie aanvallen. Uit een schitterende aanval schoot Wout net naast. Enkele minuten later mocht ook Wout een doelpunt bijschrijven. 4-7!

Al met al een hele leuke wedstrijd om naar te kijken. Het was koud langs de lijn maar door de mooie aanvallen en goed samenspel kregen wij het vanzelf warm. Het is leuk om te zien dat iedereen zich op verschillende posities goed manifesteert.