Verslag zaterdag 18 januari SV Den Hoorn JO9-2 – Berkel JO9-4 6-2

Geplaatst op 18 January Sat door Jacky Ruiterman

De jongens mochten deze week Jay verwelkomen als nieuwe speler van de JO9-2. Wout maakte de overstap naar de JO9-1. Na 4 trainingen vandaag dus eindelijk weer een echte pot voetbal. De trainers waren nieuwsgierig of de spelers lekker door zouden gaan met waar ze gebleven waren; gewoon goed voetballen, inzet tonen, positiviteit uitstralen en initiatief tonen i.c.m. samenspelen. Is dit gelukt? Jazeker is dit gelukt. Wat waren de hoogtepunten van de wedstrijd? Keepers die goed meedoen en niet afwachten, verdedigers die vooral de makkelijke oplossing zoeken, middenvelders die het overzicht bewaren en aanvallers die niet alleen voor eigen succes gaan. En nogmaals jullie bepalen zelf wat er met de bal gebeurt, acties maken is wat we aanmoedigen, maar jullie zijn steeds beter in staat om te bepalen wanneer je ook kan samenspelen!!Ook vandaag maken we weer echte voetbaldoelpunten, aan jullie geen toevalstreffers besteedt. Gewoon pure kwaliteit. Kortom, jullie hebben een goede wedstrijd gespeeld waarvan ik gelijktijdig kan zeggen dat ik 100.000% zeker weet dat jullie nog veel beter kunnen! Wat een lekker vooruitzicht dus, ik zag nu al likkebaardende toeschouwers langs de kant. Wacht maar af zou ik zeggen, er zit nog veel meer in!

Ik zie jullie maandag!