Verslag zondag 15 december pupil van de week Bram van Leeuwen

Geplaatst op 17 December Tue door Jacky Ruiterman

Ja ik mocht pupil van de week zijn tijdens de wedstrijd SV DEN HOORN tegen TOGB op 15 december.

Ik vond het heel leuk maar ook spannend!

Ik werd opgehaald uit de kantine toen de jongens van het 1e naar de kleedkamer gingen, ik mocht mee de kleedkamer in, dat was heel leuk. Daarna mocht ik mee naar de warming up op het veld, daar heb ik met een paar spelers een rondo gedaan! Toen gingen we weer even naar de kleedkamer en daarna gingen we klaar staan in de gang. Ik mocht toen als eerste naar buiten en de bal meenemen daarna mocht ik de toss doen!

Daarna mocht ik de bal uitnemen, jammer genoeg ging de bal er niet in, dat kwam denk door de wind! Daarna mocht ik de rest van de wedstrijd in de dug out zitten bij de wisselspelers. Na de wedstrijd (die we jammer genoeg net in de blessuretijd verloren met 0 1) mocht ik nog met mijn ouders en broer mee naar de bestuurskamer waar ik nog wat dingen kreeg en wat te drinken!

Het was een hele leuke middag!!!!

Bram van Leeuwen